Contract voor vijf jaren

Met het verlengen van het contract met Catering Van ’t Hooge uit Hoogeveen, heeft de organisatie van CH de Wolden zich verzekerd van opnieuw vijf jaren topcatering tijdens haar evenementen.

Vanaf dit jaar zal het gerenommeerde bedrijf, onder leiding van directeur Inge van ’t Hooge, gedurende de vier concoursweken VIP’s en andere bezoekers voorzien van kwalitatief uitstekende horecavoorzieningen en -producten. Het cateringbedrijf uit Hoogeveen, dat ook actief is bij onder meer alle top-schaatsevenementen in Thialf in Heerenveen, is al vele jaren verbonden aan CH de Wolden. Op het concoursterrein en in de prachtige VIP-accommodatie De Loods worden bezoekers voorzien van drankjes en buffetten. Voor de komende vijf jaren hebben CH de Wolden voorzitter Michel Broek, secretaris Ingrid Snijders en directeur Inge van ’t Hooge onlangs het contract ondertekend. Michel Broek is ingenomen met de voortzetting van de verleende diensten door Van ’t Hooge. “Daardoor”, aldus Michel Broek, “kunnen wij als evenement onze gasten opnieuw een verblijf met prima kwaliteitsproducten bieden.”

Catering Van ’t Hooge heeft al meer dan 45 jaar ervaring en is voor menig evenement of bedrijf de ideale horecapartner. Catering van ’t Hooge is specialist in het begeleiden van bedrijfsrestaurants, lunchverzorging, event catering en horeca-exploitatie (evenementen locaties). Catering zoals de opdrachtgever het wenst!

CH de Wolden is al vele jaren enorm ingenomen met de door Van ’t Hooge geleverde diensten en producten. “Daarom zijn wij blij”, aldus voorzitter Michel Broek, “dat wij opnieuw vijf jaar verder gaan met Van ’t Hooge.”


Op de foto bij de contractondertekening vlnr: Ingrid Snijders (secretaris CH de Wolden), Inge van ’t Hooge (directeur Catering Van ’t Hooge) en CH de Woldenvoorzitter Michel Broek.