Nieuw concours: Spring Tour

Onder de naam Spring Tour gaat CH De Wolden woensdag 25 mei beginnen aan een nieuwe reeks extra wedstrijden. Deze naam, verwijzend naar zowel het voorjaar als de springsport, staat garant voor mooie paardensport, waarbij zowel de gevestigde orde als de jeugd een kans krijgt. Van woensdag 25 mei tot en met zaterdag 28 mei staat een **-concours, zoals gebruikelijk bij CH De Wolden, op het programma. Een week later, van woensdag 1 tot en met zondag 5 juni wordt een CSIO voor de jeugd gehouden. Onder leiding van een nieuw bestuur, met Michel Broek als voorzitter, Ingrid Snijders als secretaris en Jan Broek als penningmeester, geldt de Spring Tour als een soort compensatie voor de concoursloze jaren van corona.

Het gebruikelijk concours in juli, al vijftien jaar lang een grote trekpleister en erg populair, blijft ook bestaan. Maar wanneer het aan het nieuwe bestuur ligt, krijgt deze Spring Tour na de komende twee “proefjaren” een langer vervolg.

In onderstaand artikel (bron RTV Drenthe) staat een video, gemaakt door Karin Mulder van RTV Drenthe, waarin voorzitter Michel Broek uitlegt wat bezoekers en deelnemers de komende twee weken voorgeschoteld krijgen. Om te kijken klik op onderstaande regel.

Nieuw bestuur CH De Wolden stroopt na corona de mouwen weer op – RTV Drenthe

Het nieuwe bestuur met vlnr Michel Broek, Ingrid Snijders en Jan Broek. Foto: Kartin Mulder / RTV Drenthe.